fredag 11 december 2009

Luciatajm


Min yngsta son Elias fick äran att tillsammans med sina klasskompisar vara med femmorna i ett luciatåg. Så det var lussefirande på skolan i onsdags för alla föräldrar, syskon mm. Vi intog första parkett så klart! De var jätteduktiga att sjunga, även de små och de höll sig lugna och var så söta så. Alla utom min son. Han sjöng egna sånger med hög stämma och passade även på att visa sin breakdance också. När lucian skulle läsa en dikt så överröstade han henne med en hemmagjord lovsång. Emellanåt var han lugn och satt stilla men det var nog nära att han åkte ut när han höll på och stojade sig. Min yngsta son är en riktig pajas! Ja ja, det var i alla fall kul att höra lite julsånger och till slut infann sig en stilla julkänsla..

2 kommentarer:

  1. ahahahah.... Han är ju bra tuff!! Självförtroende som ingen annan! Tänk dig själv..stå i ett tåg med sina vänner..och alla föräldrar som glor på en.. de är alla som små apor i burar.. uttittade till max.. o ändåå.. så vågar han göra en sådan sak! inte illa!! Man får se det som att det är Starkt och att han har integritet :) Kram på er alla

    SvaraRadera
  2. Nej han är sån, Elias! Struntar fullkomligt om han skämmer ut sig! Tycker det är jättebra att han inte bryr sig om vad alla andra tycker! Stor kram!

    SvaraRadera