söndag 1 november 2009

Vad är en gadget????

Är ju som sagt helt färsk på detta med bloggande, men vad är en gadget??? Skulle bli otroligt tacksam om någon kunde förklara detta fenomen!

2 kommentarer:

  1. Hej, vad kul att du oxå skaffat en blogg. Den kommer jag följa med stort intresse =)Är allt bra med er där uppe? Hur var er resa?

    Helt underbart att få åka o hälsa på kompisar o spendera kvalitetstid.

    Vi åker på vår semester om en vecka, men sen blir det ju lite julfirande när vi kommer hem, då ses vi.

    KRam kram

    SvaraRadera
  2. Härligt att åka till Thailand!! Är inte lite avis.. själv får jag nöja mig med en weekend på Selma Lagerlöfs spa nu i helgen men det ska bli jätteskönt det också! Blir nog sista vilan innan "pyret" kommer.

    Vår resa till Grekland var helt UNDERBAR! Få uppleva riktig grekisk lantbygd utan en massa turister! Kan verkligen rekommendera det om man vill ha lugn och ro (inget partyställe med andra ord). Barnen älskade det, för det fanns ju stränder äverallt ingen var lik den andra. Det var olika slags sand, sten djup och färg på vattnet, riktigt häftigt! Men det var tur vi åker då för nu tror jag inte att jag hade klarat av alla dessa backar med magen...

    Du får gärna följa min blogg, och lägg gärna in den på din bloggsida om du vill :-) Jag har din upplagd där och ser direkt om du skrivit nåt nytt, jättebra!

    Ha det gott och hälsa Daniel!

    SvaraRadera