måndag 31 maj 2010

Lugn helg

Mycket mys i stugan!

 
Förra veckan var jag allt annat än aktiv på min blogg, det var nämligen fullt upp här hemma! Det var läkarbesök, bvc-besök med Savannah (hon väger nu 7,1 kg!) utvecklingssamtal med Tim (och de andra två barnen var med...) och grillkväll med Elias klass, vilket var mycket trevligt! Dessutom jobbade min stackars man dubbla skift, både dag och natt, så vi såg knappt varandra på hela veckan.

Men i fredags bestämde vi för att åka ner till svärmors stuga i Varberg och vila upp oss. Så vi for ner med fullpackad bil hela familjen, gjorde några stopp på vägen (så en timmes bilresa tog ca 2,5 timme...) och kom till slut ner. Det var kallt men fridfullt. Ute i skogen bland lite andra stugor och villor ligger den. Barnen lekte i skogen, och vi spelade kubb, sköt med luftpistol, gick promenader tillsammans vilket vi aldrig hinner annars!


Elias var riktigt träffsäker!

På lördagen for vi in till Varberg och gick på marknaden som är varje lördag. Där finns fräscha grönsaker och frukt, hemmagjorda korvar, färsk fisk och en massa annat! En och annan grej inhandlades, bl a lite gamla kakburkar på loppis som får stå uppe på skåpen med nybakta kakor i!

På lördagkvällen såg det ut så här i stugan.


Efter en vecka med nästan ingen sömn alls så blev det fullständig kollaps efter gin-groggen...



Tim myser överst i våningssängen.

Elias däckade i den undre sängen!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar